Rólunk


Cégünk története (Kik vagyunk?)

Cégünk, a Kutatópont 2010 tavaszán kezdte meg működését önálló piackutató cégként. Alapos szakmai felkészültséggel, technikai háttérrel és tapasztalt munkatársaink segítségével a piac- és vélemény-kutatás területén mind a kvantitatív, mind pedig a kvalitatív módszereket alkalmazásában jártasak vagyunk.

  • közel félmillió kitöltött kérdőív
  • közel száz fókuszcsoportos interjú
  • több száz elkészült tanulmány
  • több tízezer oldalnyi elkészült tanulmány
  • nyolc munkatárs
  • húsz telefonos operátori hely
  • több száz személyes kutatásban résztvevő kérdezőbiztos

Küldetésünk (Miért kutatunk?)

A piackutatás nem csupán eladható termékek keresletének feltérképezésére, hanem éppúgy szolgáltatások, cégen belüli szervezeti problémák feltárására is szolgálhat. A versenyszféra gyakorlatilag összes szegmensében szükség lehet olyan, a háttérben meghúzódó tendenciák feltárására, problémák megoldására, melyeket az adott vállalat, vagy termék forgalmazója belső szemmel nem érzékelhet. Úgy gondoljuk, a jó piackutató legfontosabb feladata olyan kérdések megfogalmazása, majd megválaszolása, melyek addig nem hangzottak el, ugyanakkor kulcsfontossággal bírnak az összetett piaci és társadalmi folyamatok megismeréséhez.

Ajánlatunk (Mit kínálunk?)

A Kutatópont minőségi vélemény- és piackutató munkára törekszik, amelyet kiváló ár-érték arányban kínál. Belső ellenőrzésünk, minőségbiztosításunk és a kutatási módszertanunk állandó, önkritikus fejlesztése mind ezt a célt szolgálják. Magasan képzett, fiatalos lendülettel rendelkező szakértői csapatunk arra törekszik, hogy minél magasabb szinten elégítse ki ügyfeleink igényeit. Partnereink különösen becsülik, hogy a standard kutatások helyett minden esetben a megrendelő igényeihez legjobban igazodó, összetett módszertant alkalmazunk, amelyet az ügyféllel szorosan együttműködve alakítunk ki, ezáltal is növelve a megrendelők végső elégedettségét.

Cégünk 2010 óta a  pmsz_logo_150x tagja.

Úgy gondoljuk, a jó piackutatás alapja a jó kérdések megválasztása. Ha felkeltettük az érdeklődését, vagy bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!